Primarul Londrei, Sadiq Khan, afirmă, într-o postare pe Facebook, că a aflat cu tristeţe despre moartea cântăreţului George Michael, despre care afirmă că era un talent incredibil, care a bucurat milioane de oameni cu muzica lui.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am aflat cu tristeţe despre George Michael. Un talent incredibil, care a bucurat milioane dintre noi cu muzica lui", spune Sadiq Khan.

Cântăreţul George Michael a murit, la vârsta de 53 de ani, a anunţat agentul său de presă, citat de BBC.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica, Transgaz
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property
”Cu mare tristeţe, vă confirmăm că iubitul nostru fiu, frate şi prieten George a murit împăcat în reşedinţa lui, în perioada Crăciunului. Familia cere să îi fie respectată intimitatea în aceste zile dificile. Pentru moment, nu vom mai face alte declaraţii”, a declarat agentul de presă al muzicianului.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.