Kristen Stewart şi-a făcut debutul în rolul prinţesei Diana iar prima fotografie din "Spencer", în regia lui Pablo Larrain, a fost publicată de Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Scris de Steve Knight, creatorul “Peaky Blinders”, dilmul se axează pe un weekend din viaţa prinţesei Diana, când a petrecut vacanţa de Crăciun cu familia regală pe proprietatea de la Sandringham, în Norfolk, şi a decis să renunţe la căsătoria cu prinţul Charles. 

Filmările au loc în Germania şi Marea Britanie. Lansarea este anunţată în toamna acestui an.  

Anul 2022 marchează 25 de ani de la moartea prinţesei Diana.

Distribuţia îi include şi pe Timothy Spall (“Mr. Turner”), Sally Hawkins (“The Shape of Water”) şi Sean Harris (“Mission: Impossible”).

Filmul este produs de Juan de Dios Larraín (“Jackie”) pentru Fabula Films, Jonas Dornbach şi Janine Jackowski (“Toni Erdmann”) pentru Komplizen Film şi Paul Webster (“Anna Karenina”) pentru Shoebox Films.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.