Prezentatorii trofeelor Globurile de Aur, acordate de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (HFPA) pe 28 februarie, vor fi prezenţi pe scenele galei din New York şi Los Angeles, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea de-a 78-a gală de decernare a Globurilor de Aur va avea loc la New York şi la Los Angeles, au anunţat HFPA şi NBC în urmă cu câteva zile. Actriţa Tina Fey se va afla în Rainbow Room din Rockefeller Center, iar actriţa Amy Poehler, la Beverly Hilton, unde de regulă are loc ceremonia.

Nu au fost dezvăluite oficial detaliile legat de desfăşurarea evenimentului, însă, potrivit Variety, producătorii le-au cerut prezentatorilor să apară în persoană la Rainbow Room sau Beverly Hilton, în timp ce nominalizaţii vor fi prezenţi la gală prin sistem videoconferinţă.

În mod obişnuit, gala Globurilor de Aur are loc în prima duminică a anului, însă acum a fost amânată din cauza pandemiei. 

Pentru ediţia din acest an, Netflix a primit 42 de nominalizări în total, cu lungmetrajul „Mank” şi serialul „The Crown” în fruntea listei selecţiilor, cu câte şase nominalizări.

Gala de anul trecut a fost găzduită de Ricky Gervais şi a atras, în medie, 19,2 milioane de telespectatori, fiind una dintre cele mai urmărite transmisiuni din 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.