Premiile Sindicatului Scenariştilor Americani (Writers Guild of America, WGA) vor fi acordate anul viitor în două ceremonii care vor avea loc la Los Angeles şi New York pe 1 februarie, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceasta va fi a 72-a ediţie a Writers Guild Awards.

Votul va începe în luna noiembrie, iar nominalizările vor fi anunţate, pentru programe TV, pe 5 decembrie, şi pentru film, pe 6 ianuarie.

Nicole Holofcener şi Jeff Whitty, care au semnat scenariul adaptat „Can You Ever Forgive Me?”, au fost premiaţi anul acesta, iar Bo Burnham a câştigat premiul pentru cel mai bun scenariu original cu „Eight Grade”.

Pentru acelaşi film, Burnham a primit şi premiul din partea Sindicatului Regizorilor Americani (DGA) pentru lungmetraj de debut.

„The Marvelous Mrs. Maisel” al Amazon a primit anul acesta premiul pentru cel mai bun serial de comedie. Show-ul a primit recent 20 de nominalizări pentru premiile Primetime Emmy.

Ceremonia de decernare a Globurilor de Aur este prima gală a anului. În 2020, ea va avea loc pe 5 ianuarie. Gala DGA Awards va avea loc pe 25 ianuarie, ceremoniile Screen Actors Guild şi Grammy, pe 26 ianuarie, iar a 92-a ediţie a premiilor Oscar, pe 9 februarie 2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.