Premiera celui de-al treilea film din seria „Sherlock Holmes”, cu Robert Downey Jr. şi Jude Law în distribuţie, este programată pe 25 decembrie 2020 în Statele Unite ale Americii, au anunţat, luni, companiile Warner Bros. şi Village Roadshow Pictures, scrie hollywoodreporter.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Robert Downey Jr. joacă rolul celebrului detectiv britanic în această franciză, iar Jude Law îl interpretează pe prietenul acestuia şi partenerul în anchetele pe care le desfăşoară, Dr. Watson. Ambii actori îşi vor relua rolurile în cel de-al treilea film al francizei.

Guy Ritchie a regizat primele două filme ale acestei francize. Încă nu a fost anunţat cine va regiza cel de-al treilea film.

Noul film al francizei va fi produs de Susan Downey, Joel Silver şi Lionel Wigram.

„Sherlock Holmes 3” va fi filmat după un scenariu scris de Chris Brancato şi va debuta în cinematografe la nouă ani după cel de-al doilea film al seriei, „Sherlock Holmes: A Game of Shadows”. Acest film a debutat în decembrie 2011, care a generat încasări de peste 545 de milioane de dolari în boc office-ul mondial.

Primul film al francizei, „Sherlock Holmes”, care a fost lansat pe 25 decembrie 2009, a generat încasări de 524 de milioane de dolari la nivel global.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.