Povestea grupului hip-hop Wu-Tang Clan, celebru în anii 1990, va fi spusă într-un serial de televiziune despre care RZA afirmă că speră să aibă ecou dincolo de comunitatea rap din America.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Wu-Tang: An American Saga” este dramatizarea perioadei de început a grupului ale cărui baze au fost puse la New York, scrie Reuters.

RZA, membru fondator al Wu-Tang Clan, a declarat vineri la un eveniment al Television Critics Association: „Este o poveste americană. Dar tinerii din întreaga lume ştiu că vor rezona pentru că toată lumea încearcă să iasă din mocirlă”.

RZA este creator, scenarist şi producător executiv al serialului, producţie Hulu, care va fi lansat în septembrie.

Descris ca un amestec de fapte şi ficţiune, RZA a afirmat că serialul va spune mai multe lucruri despre Wu-Tang Clan decât documentarele apărute până în prezent. 

Fondat în 1992, în Staten Island din New York, grupul Wu-Tang Clan alcătuit din nouă membri a devenit rapid unul dintre cele mai influente trupe hip-hop. Albumul de debut, „Enter the Wu-Tang” este considerat unul dintre cele mai bune discuri rap din toate timpurile.

Brian Grazer, producător premiat cu Oscar pentru „A Beautiful Mind”, a declarat că a fost fascinat de Wu-Tang Clan de la începuturile grupului.

„Încercăm să prezentăm publicului calităţile unice ale trupei”, a spus Grazer, producător al serialului Hulu. „Au găsit un mod de a fi împreună şi de a avea succes şi nu s-au vândut niciodată”.

Wu-Tang Clan, alcătuit din Method Man, RZA, Raekwon, Cappadonna, Ghostface Killah, GZA, Inspectah Deck, Masta Killa şi U-God, este semnatarul albumului „Once Upon A Time In Shaolin”, al cărui unic exemplar a fost cumpărat cu 2 milioane de dolari de controversatul om de afaceri Martin Shkreli.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.