Pink a devenit cântăreaţa cu cele mai multe piese ajunse pe primul loc în topul Adult Pop Songs - 9 - după ce single-ul „What About Us” ocupă poziţia fruntaşă în clasamentul Bilboard.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pink a devansat-o pe Katy Perry, după ce melodia de pe cel mai recent album al ei, „Beautiful Trauma”, a urcat pe primul loc în această săptămână.

Topul Adult Pop Songs, care a fost iniţiat de revista Billboard în martie 1996, măsoară difuzările totale din timpul unei săptămâni, potrivit datelor Nielsen Music, la 40 de posturi de radio.

Pink a mai condus clasamentul în urmă cu mai bine de patru ani, când „Just Give Me a Reason”, cântată cu Nate Ruess, a fost pe primul loc timp de 11 săptămâni, începând cu 3 mai 2013. 

Prima dată când s-a aflat pe primul loc a fost cu „Who Knew”, în 2007. Single-ul a fost urmat de „So What" (2008), „Sober" (2009), „Raise Your Glass" (2011), „F**kin' Perfect" (2011), „Blow Me (One Last Kiss)" (2012) şi „Try" (2013).

Cele mai multe piese de locul 1 le are trupa Maroon 5, cu 12 titluri.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.