Piesa „Old Town Road”, cântată de Lil Nas X cu Billy Ray Cyrus, a fost vândută în peste 10 milioane de unităţi şi, astfel, certificată cu diamant de Recording Industry Association of America (RIAA), potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

RIAA a anunţat marţi că single-ul este primul lansat în 2019 care obţine distincţia, dar şi primul din istoria Asociaţiei care a întrunit condiţia de bază (peste 10 milioane de unităţi vândute) într-un timp atât de scurt.

Lils Nas X a lansat înregistrarea în decembrie 2018 şi a devenit mai întâi viral pe platforma Tik Tok. Cântecul a ajuns în topul Billboard Country în aprilie 2019, după care a fost reclasificat drept piesa R&B şi pop.

Mai multe remixuri au fost făcute după acest cântec, unul dintre ele, de grupul BTS - „Seoul Town Road”.

Piesa „Old Town Road” s-a menţinut pe primul loc în Billboard Hot 100 timp de 19 săptămâni consecutive, devenind cel mai longeviv single în fruntea clasamentului american.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.