Compania organizatoare de evenimente Phoenix Entertainment răspunde, la solicitarea Agenţiei de presă News.ro, promoterului German Quality Entertainment (GQE) subliniind faptul că alegerea datei şi a orarului unui concert nu reprezintă decizia organizatorului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

German Quality Entertainment, organizatorii concertului pe care chitaristul Al Di Meola îl va susţine la Bucureşti pe 20 mai, au solicitat vineri, printr-o scrisoare deschisă, companiei Phoenix Entertainment să modifice programul show-ului formaţiei Dream Theater, programat să aibă loc la aceeaşi dată.

"La un anumit nivel, în cazul unor artişti de anvergură, alegerea datei şi a orarului nu reprezintă decizia organizatorului. Astfel, organizatorul dispune doar de două opţiuni: refuza concertul sau îl acceptă. Mai mult decât atât, în cazul celor două concerte, genurile muzicale nu se suprapun decât într-o foarte mică măsură”, este răspunsul formulat de Phoenix Entertainment.

Chitaristul american Al Di Meola va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti pe 20 mai, de la ora 20.00, în care va interpreta compoziţii noi şi piese marca ”Piazzolla & Lennon-McCartney”.

Formaţia progressive rock Dream Theater va susţine, în luna mai, două concerte în România - la Cluj-Napoca şi Bucureşti, pentru a marca 25 de ani de la lansarea albumului “Images and Words”, cel de-al doilea al trupei. Evenimentele, care fac parte din turneul ”Images, Words & Beyond”, vor avea loc pe 19 mai, în Sala Polivalentă de la Cluj-Napoca, şi pe 20 mai, la Arenele Romane din Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.