Prima ediţie a “Târgului de Iarnă” a debutat, luni seară, la Pavilionul Expoziţional cu un concert susţinut de Proconsul, la eveniment fiind prezenţi peste 100 de comercianţi de cadouri, producători agricoli şi meşteri populari. Până în 23 decembrie, cei mai mici dintre constănţeni îl pot întâlni aici pe Moş Crăciun, oamenii putând asista în fiecare seară la diverse concerte susţinute de artişti precum Pepe, Mihai Mărgineanu sau Fuego.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Consiliului Judeţean, luni seară a avut loc deschiderea primei ediţii a “Târgului de Iarnă”, organizat de Centrul Cultural Teodor Burada, în perioada 12 - 23 decembrie la Pavilionul Expoziţional. La eveniment, sunt prezenţi peste 100 de comercianţi de cadouri, producători agricoli şi meşteri populari.

În cadrul “Târgului de Iarnă” va avea loc un concurs de ornat brazi, unde vor participa numeroase şcoli din judeţul Constanţa. O altă surpriză a Târgului de Iarnă este concursul de desene 3D, realizat de studenţii Facultăţii de Arte ai Universităţii Ovidius. De asemenea, la acest eveniment cei mai mici constănţeni se pot întâlni cu Moş Crăciun.

Totodată, în fiecare seară vor avea loc concerte de colinde, cântece populare, dar vor fi prezenţi şi câţiva dintre cei mai buni artişti ai momentului. Proconsul a deschis, luni seară, seria spectacolelor şi vor urma până pe 23 decembrie inclusiv Anna Lesko, Anda Adam, Lidia Buble, DJ Rino, Silvia, Pepe, Mihai Mărgineanu şi Fuego.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.