Masha şi Ursul, protagoniştii celui mai urmărit serial de desene animate rusesc, vor fi prezenţi în spectacolul ”Borcanul cu miere”, care va avea loc pe 13 mai, de la ora 11.00, la Sala Palatului din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Canalul de YouTube al serialului se află între primele zece cele mai vizionate din lume. Producţia este, de asemenea, disponibilă pe Netflix. Spectacolul de la Sala Palatului va fi dublat în limba română, informează organizatorii, Events.

Inspirat dintr-un basm, ”Masha şi Ursul” este tradus în 25 de limbi, iar episoadele au zeci de milioane de vizualizări online.

În povestea “Borcanul cu miere”, Masha, Ursul şi fiecare creatură din pădure dezvăluie cum arată prietenia adevărată. Spectacolul va cuprinde momente de dans, muzicale şi comice.

Pe 13 mai, accesul în sală va fi permis începând cu ora 10.00, iar spectacolul va începe la ora 11.00. Biletele sunt disponibile la preţurile de 35, 49, 70, 91, 105 şi 140 de lei (copii), şi  50, 70, 100, 130, 150 şi 200 de lei (adulţi), în funcţie de locul ocupat în sală. Biletele pentru meet&greet sunt disponibile la preţul de 50 de lei. Au accesul gratuit la spectacol copiii cu înălţimea de până la 90 cm. Biletele se pot cumpăra prin reţeaua Eventim.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.