„Avengers: Infinity War” a fost desemnat cel mai bun film la gala People's Choice Awards, care a avut loc duminică, în Santa Monica, unde actriţa Melissa McCarthy a fost recompensată cu trofeul onorific.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul regizat de Anthony şi Joe Russo a mai fost premiat la categoria „cel mai bun film de acţiune”, iar Scarlett Johansson a fost recompensată pentru interpretare.

Actriţa Melissa McCarthy a primit trofeul People's Icon pentru activitatea ei în televiziune şi cinematografie, apreciată pentru rolurile din serialul „Mike & Molly” şi filmele „Spy”, „Ghostbusters” şi „Bridesmaids”.

Victoria Beckham a primit premiul Fashion Icon, iar Bryan Stevenson, activist social şi fondator al Equal Justice Initiative, a fost desemnat People's Champion pe 2018.

Comedia anului 2018 a fost aleasă „The Spy Who Dumped Me”, cu Mila Kunis în distribuţie, drama anului - „Fifty Shades Freed”, iar filmul de familie - „Incredibles 2”.

Chadwick Boseman a fost premiat pentru interpretarea din „Black Panther”, iar dintre seriale au fost câştigătoare „Riverdale” (drama), „Orange is the New Black” (comedie) şi „Keeping Up with the Kardashians” (reality).

Anul acesta a fost pentru prima dată când gala a fost transmisă de postul E!.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.