Revista People, care desemnează în fiecare an cel mai sexi bărbat, l-a ales în 2021 pe actorul american Paul Rudd.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De la filmul pentru adolescenţi „Clueless” la saga „Ant-Man”, trecând prin serialul „Friends”, Paul Rudd s-a impus, de-a lungul ultimelor decenii, drept o figură nelipsită de pe micul şi marele ecran. La vârsta de 52 de ani, el a fost ales „Bărbatul cel mai sexi” al anului 2021 de revista People.  

„O să-mi asum pe deplin. Îmi voi însuşi acest titlu”, a reacţionat cu umor Paul Rudd. „Sunt lucid, sunt destul de conştient să ştiu că oamenii când vor afla asta, vor exclama: „Ce?” Nu este falsă modestie. Există atâţia bărbaţi care ar merita acest titlu în locul meu”. 

Actorul a mărturisit că soţia sa, Julie, a fost singura persoană pe care a anunţat-o că a primit acest titlu înainte de a fi oficial. 

„A fost uimită”, a glumit el. „Dar, ştiţi, a fost foarte drăguţă faţă de acest subiect. După râsete şi şoc, ea a spus: „Oh, au făcut bine”. Şi a fost foarte simpatic. Probabil că nu mi-a spus adevărul, dar ce vor spune alţii?”. 

Paul Rudd îi urmează lui Michael B. Jordan, star din „Creed” şi „Black Panther”, ales în 2020, dar şi lui Dwayne Johnson, Idris Elba, George Clooney, Brad Pitt, John F. Kennedy Jr, Tom Cruise şi Sean Connery.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.