Peliculele nominalizate la categoria „cel mai bun film european” a premiilor Gopo vor fi proiectate la Cinema Elvira Popescu şi Cinema Muzeul Ţăranului începând de luni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajele europene nominalizate anul acesta la gala premiilor Gopo sunt: „Cealaltă parte a speranţei/ The Other Side of Hope”, de Aki Kaurismäki, „Despre trup şi suflet/ On Body and Soul”, de Ildikó Enyedi, „Dunkirk”, de Christopher Nolan, „Mister în Slack Bay/ Ma loute’’, de Bruno Dumont, şi „(M)ucenicul/ (M)uchenik”, de Kirill Serebrennikov.

„Cealaltă parte a speranţei” va rula la Cinema Elvira Popescu luni, de la ora 17.15, şi duminică, de la ora 14.00, la Cinema Muzeul Ţăranului.

„(M)ucenicul” este programat la Cinema Muzeul Ţăranului marţi, de la ora 15.30, şi miercuri, 14 martie, de la ora 15.45, la Cinema Elvira Popescu.

Tot marţi, dar de la ora 21.00, la Cinema Elvira Popescu, va rula „Dunkirk”.

„Mister în Slack Bay” va avea două proiecţii: marţi, de la ora 18.30, la Cinema Elvira Popescu, şi sâmbătă, de la ora 14.00, la Cinema Muzeul Ţăranului.

„Despre trup şi suflet” va putea fi văzut la Cinema Muzeul Ţăranului, miercuri, de la ora 16.00, şi la Cinema Elvira Popescu, pe 16 martie, de la ora 15.45.

Biletele pot fi cumpărate online de pe eventbook.ro, dar şi de la casele de bilete ale celor două cinematografe.

Cea de-a 12-a gală a premiilor Gopo va avea loc pe 27 martie, la Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.