Trupa americană Pearl Jam lucrează la al 11-lea album de studio, potrivit chitaristului Stone Gossard.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gossard a declarat pentru revista Rolling Stone că se află la jumătatea drumului privind realizarea unui nou album. Cel mai recent material de studio lansat de formaţie este „Lightning Bolt”, apărut în 2013. 

Deşi nu au intrat încă în studio, membrii formaţiei lucrează la riff-uri şi texte. „Vom face un disc şi sunt în plin lucru. Vom continua să lucrăm până ce va fi gata”, a spus Gossard.

Basistul Jeff Ament a adăugat: „Avem o grămadă de material nefinisat. Suntem puţin în aer. Sunt sigur că toată lumea are mai multe riff-uri şi sunt sigur că Ed are multe texte. Trebuie doar să ne adunăm toţi într-o încăpere timp de şase săptămâni şi să scoatem ceva”.

Pearl Jam, înfiinţată în Seattle, în 1990, este una dintre formaţiile-emblemă pentru stilul grunge. Grupul este format din Eddie Vedder (voce, chitară), Jeff Ament (chitară bas), Stone Gossard (chitară ritmică) Mike McCready (chitară principală) şi Matt Cameron (tobe). De la înfiinţare, Pearl Jam a câştigat două premii Grammy şi a lansat 10 albume de studio care au fost vândute în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial. Trupa a fost inclusă, în 2017, în Rock and Roll Hall Of Fame.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.