Actorul Paul Rudd interpretează dublu rol în serialul de comedie „Viaţa cu mine/ Living With Yourself”, care va fi lansat de Netflix pe 18 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lui Miles Elliott (Paul Rudd) nu-i merge prea bine, aşa că se supune unui tratament inedit, care promite să-l transforme într-un om mai bun. Curând află însă că a fost înlocuit de o versiune mai bună a sa. În timp ce se confruntă cu urmările acţiunilor sale, Miles află că trebuie să se lupte pentru soţia sa (Aisling Bea), pentru carieră şi propria identitate.

Serialul are opt episoade. Povestea este spusă din perspective diferite şi cu fire narative care se intersectează.

„Living With Yourself” a fost creat de Timothy Greenberg („The Daily Show with Jon Stewart”), premiat cu Emmy, care semnează şi scenariul, şi regizat de Jonathan Dayton şi Valerie Faris („Bătălia sexelor”, „Little Miss Sunshine”).

Greenberg este şi producător executiv, alături de Anthony Bregman şi Jeff Stern pentru Likely Story, Tony Hernandez pentru Jax Media, Dayton, Faris, Rudd şi Jeff Blitz.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.