Paul McCartney a anunţat turneul „Got Back”, cu 14 concerte în 13 oraşe din Statele Unite, care vor începe în mai puţin de două luni, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am spus la sfârşitul ultimului turneu că ne vedem data viitoare. Am spus că mă voi întoarce. Aşa că, mă voi întoarce”, a spus McCartney în anunţul despre turneul din primăvară, acestea fiind primele concerte live de când a susţinut 39 de date în 2019. 

Turneul va cuprinde concerte pe stadioane şi arene. Pe 13 mai, va fi la Los Angeles, pe SoFi Stadium, marcând revenirea în zonă după ce şi-a încheiat turneul din 2019 cu o apariţie triumfătoare la Dodger Stadium. 

Alte câteva spectacole vor avea loc în oraşe în care McCartney nu a mai cântat până acum, începând chiar cu seara de deschidere a turneului, 28 aprilie, care are loc la Spokane Arena. În afară de Washington, McCartney îşi va face debutul live şi în alte trei locuri: Hollywood, Florida, Knoxville, Tennessee şi Winston-Salem, Carolina de Nord.

Turneul „Got Back” se încheie la timp pentru ca el să se întoarcă acasă pentru a-şi sărbători ziua de naştere. La două zile după data finală, pe 18 iunie, McCartney va împlini 80 de ani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.