Paul McCartney, care lansează un nou album vineri, anunţă un serial documentar despre activitatea sa. El nu a precizat unde va fi difuzat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Basistul din Liverpool, care lansează vineri "McCartney III", a anunţat pe Twitter şi lansarea unui serial documentar în şase episoade despre activitatea sa. 

Un trailer, în alb şi negru, îl arată pe McCartney la repetiţii cu producătorul Rick Rubin, cunoscut pentru colaborările sale cu Johnny Cash şi Beastie Boys. Împreună, cei doi remixează melodii ale formaţiei The Beatles ("Come Together", "Michelle") şi povestesc debutul lor. 

"McCartney III" este a treia parte a tripticului, din care primul album solo intitulat "McCartney" a fost lansat acum 50 de ani. "McCartney II" a urmat zece ani mai târziu, în 1980. 

"McCartney" şi "McCartney II" sunt două dintre cele mai cunoscute albume ale cântăreţului din Liverpool. Conţin mai multe melodii considerate capodopere, precum: "Maybe I'm Amazed" sau "Coming Up".

"McCartney III" este al 18-lea album solo al său după "Egypt Station", care l-a propulsat în 2018 în fruntea clasamentului de referinţă al celor mai bine vândute albume în Statele Unite, Billboard, pentru prima dată în 36 de ani. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.