Muzicianul britanic Paul McCartney a concertat joi după-amiază la Cavern din Liverpool, după aproximativ 60 de ani de când The Beatles a debutat în club.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Show-ul a fost anunţat cu doar o zi înainte, iar artistul în vârstă de 76 de ani a cântat timp de două ore.

Între cei 350 de spectatori s-au numărat actriţa Liv Tyler, fotbalistul Jamie Carragher şi trupa Blossom.

Cunoscut ca loc de naştere al The Beatles, localul a fost cel care a găzduit primele concerte ale trupei numite iniţial The Quarrymen.

Mii de oameni s-au adunat de la primele ore ale zilei de joi pentru a cumpăra bilete la concert, iar majoritatea celor care nu au reuşit să îl vadă pe McCartney au stat pe strada Mathew în încercarea de a-l auzi.

Muzicianul s-a arătat încântat să revină la Cavern. „Liverpool, Cavern. Aceasta sunt două cuvinte care merg bine împreună”.

Paul McCartney a revenit în Liverpool miercuri, când a participat la un eveniment la Liverpool Institute of Performing Arts, pe care l-a fondat.

Ultima dată când el a cântat în clubul din Liverpool a fost în 1999.

Grupul supranumit „Fab Four” a cântat pentru prima dată la Cavern sub numele The Beatles pe 9 februarie 1961. Acela a fost primul dintre cele 292 de concerte pe care The Beatles le-a susţinut la Cavern. Ultima apariţie a trupei aici a fost pe 3 august 1963.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.