Paolo Profeti, Mircea Tiberian şi Lucian Ban se numără printre artiştii jazz care vor concerta, în lunile noiembrie şi decembrie, la Arcub Gabroveni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Arcub, continuă seria evenimentelor Jazz @ Arcub, Artist in residence, în perioada noiembrie 2016 – iunie 2017.

Noul program Jazz @ Arcub - Artist in Residence invită muzicieni de jazz să curatorieze un sezon de concerte cu o temă propusă de ei înşişi.

Programul îşi doreşte să devină o pepinieră pentru noile direcţii în jazz-ul românesc şi european, o platformă pentru creativitatea scenei muzicale din România, transmit organizatorii.

Curatorul primei stagiuni este pianistul şi compozitorul de jazz Lucian Ban, iar tema propusă de acesta este ”21st Century Jazz - de la tradiţie la avangardă”.

Anul acesta, vor concerta Cristian Soleanu & Double Quartet: New Elements, pe 5 noiembrie, Amina Claudine Myers: SAMA ROU - Songs from My Soul, pe 19 noiembrie, Paolo Profeti Quintet, pe 3 decembrie, Mircea Tiberian & Toma Dumitriu: Pale Dot şi Lucian Ban - Mr. Joy: A Celebration of Paul Bley, pe 17 decembrie.

Biletele, cu preţuri începând de la 35 de lei, sunt disponibile pe site-ul arcub.ro şi la casa de bilete a centrului cultural.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.