Ozzy Osbourne va sărbători cinci decenii de carieră cu un turneu de adio care va dura doi ani şi se va încheia în 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anunţul a fost publicat pe site-ul artistului britanic, iar 22 de date de concerte au fost deja stabilite. 

Pentru aceste concerte, Ozzy Osbourne va fi acompaniat de vechii săi colaboratori Zakk Wylde (chitară), Blasko (baz), Tommy Clufetos (tobe) şi Adam Wakeman (clape).

Ozzy Osbourne, care în februarie 2017 a susţinut ultimul concert alături de trupa Black Sabbath, pe care a format-o în 1968, va ajunge, începând cu 2018, în America de Sud şi Europa.

Acest turneu, care îl va duce pe Osbourne în întreaga lume, va marca finalul carierei unui artist legendar, deşi el va continua să susţină ocazional show-uri.

„Oamenii mă tot întreabă când mă retrag. Acesta va fi turneul meu final, dar nu pot spune că nu voi mai susţine un concert ici, colo”, a spus Ozzy Osbourne.

Turneul va începe în 2018 cu un show în Mexic. Dintre ţările europene în care va concerta se numără Danemarca, Belgia, Spania şi Portugalia.

Ozzy Osbourne, născut pe 3 decembrie 1948, în Aston (Anglia), supranumit „Prince of Darkness”, este interpret, compozitor şi vedetă TV. A devenit cunoscut, la începutul anilor 1970, ca vocalist al formaţiei Black Sabbath, din care a făcut parte din 1968 până în 1978. A urmat o carieră solo, cu 11 albume de studio lansate, vândute în peste 55 de milioane de copii în întreaga lume. În 2006, a fost inclus în US Rock and Roll Hall of Fame, ca parte a trupei Black Sabbath, alături de colegii săi Tony Iommi, Bill Ward şi Geezer Butler. Trupa Black Sabbath s-a reunit în 2010 şi a lansat un nou album de studio, intitulat „13”, în 2013. De asemenea, în 2007, a primit o stea pe The Birmingham Walk of Stars. Alături de Sharon, soţia, Kelly, fiica, şi Jack, fiul, a fost protagonistul show-ului TV „The Osbournes”, difuzat de postul MTV din 2002 până în 2005.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.