Ozzy Osbourne, Avenged Sevenfold şi Guns N’Roses sunt cele trei capete de afiş ale Download Festival 2018, care va avea loc în perioada 8 - 10 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Formaţia americană metal-core Avenged Sevenfold va concerta în prima seară a festivalului. Trupa a debutat discografic în 2001, iar cel mai recent album, „The Stage”, a fost lansat anul trecut.

„Avenged Sevenfold va reveni la Download Festival pentru a oferi o vineri despre care se va vorbi mulţi ani de acum încolo”, promit organizatorii.

Tot din Statele Unite, Guns N’Roses va urca pe scena principală a festivalului în cea de-a doua seară. După un turneu de reunire început în 2016 şi încheiat după o sută de concerte, formaţia se va afla pentru prima dată la festivalul britanic, în formula Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Dizzy Reed, Richard Fortus, Frank Ferrer şi Melissa Reese.

Ozzy Osbourne a mai concertat în cadrul festivalului alături de Black Sabbath, însă acum va urca pentru prima dată solo pe scena evenimentului. El va încheia festivalul din Donington Park, pe 10 iunie.

Muzicianul britanic a anunţat, săptămâna aceasta, că în 2018 va începe un turneu de adio care va dura doi ani.

Festivalul Download a fost înfiinţat în 2003, iar pe scena lui au cântat trupe precum Iron Maiden, Tool, Metallica, Kiss, Faith No More, AC/DC, Rage Against the Machine, Linkin Park, Black Sabbath, Soundgarden, Aerosmith şi Rammstein.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.