Ozzy Osbourne a amânat, din cauza unei infecţii respiratorii şi la recomandarea medicilor, concertele din turneul european, pe care urma să le susţină împreună cu Judas Priest.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este a doua oară în ultimele patru luni când, din cauza unor probleme de sănătate, muzicianul britanic este nevoit să modifice datele turneului său. În octombrie, a fost operat la mâna dreaptă din cauza unei infecţii, acum, Osbourne a contactat o infecţie respiratorie.

Luni, el a anunţat că este nevoit să amâne patru concerte, însă marţi seară a revenit pe Facebook cu amânarea întregului segment al „No More Tours 2”, care începea miercuri, la Dublin.

„Sunt devastat pentru că sunt nevoit să amân segmentul european al turneului meu. Pare că din octombrie totul merge prost. Mai întâi, infecţia cu stafilococ la degetul mare de la mână, acum, gripă şi bronşită. Vreau să prezint scuze fanilor care mi-au fost loiali de-a lungul anilor, trupei şi echipei mele, formaţiei Judas Priest pentru că v-am dezamăgit. Oricum, promit că turneul cu Judas Priest va avea loc. Este reprogramat chiar acum începând cu luna septembrie. Încă o dată, mă scuz faţă de toată lumea”, a fost mesajul publicat de Ozzy Osbourne.

Cei care şi-au cumpărat bilete sunt îndemnaţi să le păstreze, fiind valabile pentru concertele reprogramate. 

În luna martie, Ozzy Osbourne ar urma să ajungă în Australia, Noua Zeelandă şi Japonia. 

Concertele din turneul nord-american din toamna trecută au fost reprogramate pentru vara aceasta, începând cu 25 mai.

Ultima dată când Ozzy Osbourne a urcat pe scenă a fost de Anul Nou, la Los Angeles.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.