Sam Rockwell a fost recompensat cu trofeul Oscar la categoria „cel mai bun actor în rol secundar”, pentru interpretarea din „Three Billboards outside Ebbing, Missouri”, regizat de Martin McDonagh.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Câştigătorul a fost anunţat de Viola Davis, recompensată anul trecut la categoria „cea mai bună actriţă în rol secundar”.

La categoria „cel mai bun actor în rol secundar” au fost nominalizaţi Willem Dafoe, pentru „The Florida Project”, Woody Harrelson, pentru „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”, Richard Jenkins, pentru „The Shape of Water”, Christopher Plummer, pentru „All the Money in the World”, şi Sam Rockwell, pentru „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”.

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar, trofee atribuite în baza voturilor exprimate de membrii Academiei Americane de Film (Academy of Motion Picture Arts and Sciences – AMPAS), are loc la ora transmiterii acestor informaţii la Dolby Theatre din Los Angeles.

Cea de-a 90-a gală este prezentată de Jimmy Kimmel.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.