Allison Janney a primit trofeul Oscar la categoria „cea mai bună actriţă în rol secundar”, pentru interpretarea din „I, Tonya”, regizat de Craig Gillespie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La categoria „cea mai bună actriţă în rol secundar” au fost nominalizate Mary J. Blige, pentru „Mudbound”, Allison Janney, pentru „I, Tonya”, Lesley Manville, pentru „Phantom Thread”, Laurie Metcalf, pentru „Lady Bird”, şi Octavia Spencer, pentru „The Shape of Water”.

Trofeul a fost înmânat de Mahershala Ali, câştigător al categoriei „cel mai bun actor în rol secundar” a premiilor Oscar de anul trecut.

Ceremonia de decernare a premiilor Oscar, trofee atribuite în baza voturilor exprimate de membrii Academiei Americane de Film (Academy of Motion Picture Arts and Sciences – AMPAS), are loc la ora transmiterii acestor informaţii la Dolby Theatre din Los Angeles.

Cea de-a 90-a gală este prezentată de Jimmy Kimmel.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.