German Quality Entertainment, organizatorii concertului pe care chitaristul Al Di Meola îl va susţine la Bucureşti pe 20 mai, cer Phoenix Entertainment să modifice programul show-ului formaţiei Dream Theater, programat să aibă loc la aceeaşi dată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

German Quality Entertainment a transmis vineri o scrisoare deschisă în care afirmă că ”nu duce o politică agresivă de comunicare, nu pune şi nu va pune vreodată în situaţii dificile clienţi, colegi, parteneri, publicul”.

”Considerăm că această scrisoare deschisă este mai mult un strigăt - «haideţi să fim colegi în această breaslă şi să nu ne mai batem joc de spectatorul nostru, şi-asa biletele sunt scumpe pentru cât poate duce buzunarul românului»”, se arată în scrisoarea remisă News.ro.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Concertul Al Di Meola - World Sinfonia a fost anunţat pe 13 decembrie 2016.  Pe 23 februarie 2017, Pheonix Entertainment au anunţat evenimentul Dream Theater, concert aniversar, ”cu siguranţă foarte aşteptat chiar şi de noi, tot pe data de 20 mai”.

”O situaţie care se perpetuează an de an printre organizatorii de concerte şi care afectează, în primul rând, cumpărătorul de bilet sau mai bine spus iubitorul de muzică ce, în acest caz, ar dori să participe şi la Al Di Meola şi la concertul celor de la Dream Theater. Lucru practic imposibil în momentul de faţă, nemulţumind o parte importantă a publicului care deja şi-a achiziţionat un bilet la spectacolul Al Di Meola”, mai transmis reprezentanţii German Quality Entertainment.

Ei susţin că au primit numeroase apeluri şi mesaje din partea spectatorilor. ”Suntem nevoiţi să vă spunem că încă aşteptăm, aşa cum am făcut-o de mai bine de o săptămână, că cei de la Pheonix Entertainment să reacţioneze la rugăminţile noastre şi, împreună, să găsim cea mai bună variantă orară pentru publicul nostru, care ascultă deopotrivă Al Di Meola şi Dream Theater”.

”Probabil că situaţia contractuală cu managementul trupei Dream Theater le-a impus o anumită poziţie, de aceea noi, încă aşteptăm acea teleconferinţă comună prin care să poziţionăm cât mai convenabil concertele pentru publicul nostru, cumpărător de bilet”, se mai arată în scrisoare.

Reprezentanţii German Quality Entertainment amintesc în scrisoare că John Petrucci însuşi a fost influenţat de stilul şi de tehnica lui Al Di Meola şi spun că s-au gândit că ar fi fost un prilej ”minunat” să îi aducă pe aceeaşi scenă pe cei doi. ”De ce să nu fructifici un astfel de moment? Ştim că este o piaţă liberă, ştim că nu putem să impunem unui organizator să procedeze corect, dar aici este vorba despre civilizaţie. Toţi organizatorii vor să facă bani, dar să şi bucurăm spectatorul, pentru că el este în centrul atenţiei. Nu dărâmăm totul în jurul nostru, gândindu-ne doar la afacerea proprie!”.

Chitaristul american Al Di Meola va susţine un concert la Sala Palatului din Bucureşti pe 20 mai, de la ora 20.00, în care va interpreta compoziţii noi şi piese marca ”Piazzolla & Lennon-McCartney”.

Formaţia progressive rock Dream Theater va susţine în luna mai două concerte în România, la Cluj-Napoca şi Bucureşti, pentru a marca 25 de ani de la lansarea albumului “Images and Words”, cel de-al doilea al trupei. Evenimentele, care fac parte din turneul ”Images, Words & Beyond”, vor avea loc pe 19 mai, în Sala Polivalentă de la Cluj-Napoca, şi pe 20 mai, la Arenele Romane din Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.