Oprah Winfrey va lansa o carte de reţete culinare, intitulată ”Food, Health, and Happiness: 115 On-Point Recipes for Great Meals and a Better Life”, pe 3 ianuarie 2017, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”De când mă ştiu, am fost acel gen de persoană care vrea să împărtăşească celor din jur lucrurile care fac viaţa mai bună. Atunci când descopăr ceva care este folositor, ceva care îmi aduce plăcere sau tihnă sau alinare, vreau ca toată lumea să afle despre acel lucru şi să beneficieze de pe urma lui. Aşa a apărut această carte de bucate. Este povestea vieţii mele - lecţiile pe care le-am învăţat, descoperirile pe care le-am făcut  - prin intermediul mâncărurilor”, a declarat celebra realizatoare TV, în vârstă de 62 de ani.

Cartea de bucate scrisă de Oprah Winfrey include reţete pentru preparate culinare precum ”Pui neprăjit”, ”Curcan cu chili”, ”Farro cu fasole”, ”Sparanghel”, ”Pesto cu măsline afumate” şi ”Biban de mare chilian crescut sustenabil cu chimen şi lămâie”.

Oprah Winfrey nu este singura vedetă din showbiz care s-a implicat recent în proiectul unei cărţi de bucate. Cântăreaţa Lady Gaga a scris în colaborare cu tatăl ei, Joe Germanotta, cartea ”Joanne Trattoria Cookbook: Classic Recipes and Scenes from an Italian American Restaurant”, inspirându-se din preparatele servite în restaurantul pe care familia artistei l-a deschis la New York în 2012. Lady Gaga a scris prefaţa acelui volum.

Oprah Gail Winfrey, născută pe 29 ianuarie 1954, este o realizatoare şi prezentatoare de televiziune americană, cunoscută mai ales pentru serialul de tip talk-show care îi poartă numele, difuzat de posturile TV americane din 1986 până în 2011. Începând din 2011, vedeta americană are propriul post de televiziune, OWN, pe care îl administrează în cooperare cu Discovery Communications.

Potrivit revistei Forbes, Oprah Winfrey este cea mai bogată femeie de culoare din lume, cu o avere personală festimată la 1,5 miliarde de dolari.

A întreprins ample acţiuni filantropice şi este considerată una dintre cele mai influente femei din lume.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.