Actriţa Olivia Wilde a semnat un acord pentru a regiza un nou film Marvel pentru Sony Pictures, iar potrivit presei americane acesta va avea în centru o super-eroină, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aparent, Wilde a confirmat pe Twitter informaţia. Ea a partajat articolul publicat de Deadline alături de un emoji cu un păianjen.

Filmul va fi scris de Katie Silberman („Booksmart”), iar Amy Pascal va fi producătoare. Rachel O’Connor va fi producător executiv.

Primul lungmetraj regizat de Olivia Wilde a fost „Booksmart”, lansat anul trecut, care a fost nominalizat la premiile Sindicatului scenariştilor americani.

Următorul ei proiect este thrillerul „Don’t Worry Darling”, cu Florence Pugh, Chris Pine, Shia LaBeouf şi Dakota Johnson în distribuţie. Producţia New Line va fi filmată toamna aceasta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.