Filmul „Ocean's 8: Jaf cu clasă”, cu distribuţie majoritar feminină, s-a impus în box office-ul românesc de weekend, după ce a debutat cu încasări de 884.940 de lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul în care joacă Sandra Bullock, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Cate Blanchett, Sarah Paulson, Rihanna, Mindy Kaling şi cântăreaţa rap Awkwafina a fost vizionat de 41.529 de spectatori, potrivit cifrelor transmise de Cinemagia.

După două săptămâni petrecute pe primul loc în top, „Jurassic World: Un regat în ruină/ Jurassic World: Fallen Kingdom” a coborât o poziţie, după ce a generat încasări de 538.956 de lei şi 21.474 de spectatori.

Drama biografică „Iubindu-l pe Pablo, urându-l pe Escobar/ Loving Pablo”, regizată de Fernando León de Aranoa, cu Javier Bardem şi Penélope Cruz în rolurile principale, a ocupat, după al doilea weekend de la premieră, locul al treilea, în coborâre o poziţie, cu încasări de 267.006 de lei şi a fost vizionată de 12.376 de spectatori.

Un loc a coborât şi animaţia „Prinţul fermecător/ Charming”, până pe patru, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de 169.291 de lei şi a fost vizionată de 8.824 de spectatori.

„Deadpool 2”, cu Ryan Reynolds în rol principal, s-a menţinut pe locul al cincilea în clasamentul românesc, după ce - în al şaselea weekend de la premieră - a generat încasări de 133.865 şi a fost vizionat de 6.305 spectatori.

Filmul de acţiune „Taxi 5”, regizat de Franck Gastambide, a coborât - după al patrulea weekend de la premieră - două poziţii, până pe şase, cu încasări de 116.522 de lei şi 5.517 spectatori.

Comedia „Operaţiunea Ham-Ham/ Show Dogs” s-a menţinut, după al cincilea weekend de la premieră, pe locul al şaptelea, cu încasări de 108.809 lei şi 5.994 de spectatori.

O altă comedie, „Cu drag, Simon/ Love, Simon”, în care joacă Jennifer Garner şi Josh Duhamel, a debutat pe locul al optulea, cu încasări de 82.358 de lei şi 4.365 de spectatori.

Filmul horror „Moştenire diabolică/ Hereditary”, cu Toni Collette şi Gabriel Byrne în distribuţie, a coborât în al doilea weekend de la premieră trei locuri, până pe nouă, cu încasări de 61.792 de lei şi 2.911 spectatori.

„Solo: O poveste Star Wars”, spinoff regizat de Ron Howard, a coborât două poziţii, până pe zece, după ce - în al cincilea weekend de la premieră - a generat încasări de 61.595 de lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.