Obiecte care i-au aparţinut actriţei şi cântăreţei Doris Day, inclusiv patru Globuri de Aur, au fost vândute pentru aproximativ 3 milioane de dolari la o licitaţie care a avut loc în weekend, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Totalul adjudecării de la Julien’s Auctions a depăşit estimările iniţiale, a transmis casa de liictaţii duminică.

O maşină Ford din 1930, decapotabilă, care a fost folosită la inaugurarea show-ului din anii 1980 „Doris Day’s Best Friends”, a fost vândută pentru 96.000 de dolari. 

Un trofeu Globul de Aur obţinut de actriţă în 1962 a fost adjudecat contra sumei de 25.600 de dolari.

Au mai fost scoase la vânzare un pian, rochii, bijuterii, mobilă şi zeci de bibelouri şi artefacte care subliniau una dintre pasiunile ei - animalele.

Toate veniturile din licitaţia celor peste 1.100 de loturi, care a avut loc online, vor merge către Doris Day Animal Foundation, pe care artista a fondat-o în 1978. Julien’s Auctions estimează că este vorba despre o sumă cuprinsă între 300.000 şi 600.000 de dolari.

Doris Day a murit în mai 2019, la vârsta de 97 de ani, în casa ei din Carmel (California).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.