O statuie din ceară dedicată actorului Tom Hardy, cu „o inimă” care bate, a fost prezentată de Muzeul Madame Tussauds din Londra, vizitatorilor fiindu-le permis să se fotografieze alături de aceasta, dar şi să o îmbrăţişeze, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Statuia îl reprezintă pe Hardy aşezat pe o canapea, cu un braţ întins, pentru a le permite vizitatorilor să se apropie suficient de mult pentru a îi asculta „inima” bătând. 

Muzeul a transmis că statuia are, în afară de inimă, şi un „torace cald şi moale”.

Edward Thomas ”Tom" Hardy, născut pe 15 septembrie 1977, la Londra, este un actor englez. Şi-a început cariera în drame de război, fiind ales pentru rolul lui John Janovec în miniseria ”Camarazi de război”, produsă şi difuzată de HBO. Şi-a făcut debutul în cinematografie în 2001, în thrillerul ”Black Hawk Down”, regizat de Ridley Scott.

Printre celelalte filme notabile în care s-a remarcat se numără câteva producţii cinematografice de mare succes, precum lungmetrajul SF ”Star Trek: Nemesis” (2002), filmul de acţiune ”RocknRolla” (2008), drama psihologică cu accente biografice ”Bronson” (2008), thrillerul SF ”Inception” (2010), filmul de spionaj ”Tinker Tailor Soldier Spy” (2011), dramele ”Lawless” (2012) şi ”Locke” (2013) şi westernul biografic ”The Revenant”, care i-a adus o nominalizare la premiul Oscar la categoria ”cel mai bun actor în rol secundar”. A impresionat şi în filmul cu supereroi ”The Dark Knight Rises” (2012), în thrillerul distopic ”Mad Max: Fury Road”, în thrillerul poliţist ”Legend” (2015) şi în drama ”Dunkirk”, regizată de Christopher Nolan.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.