O statuie din ceară a magnatului Donald Trump va fi expusă în curând în muzeul Madame Tussauds din Londra, care a prezentat, joi, imagini din culise cu pregătirile care se fac în această perioadă pentru realizarea unei replici a preşedintelui ales al Statelor Unite, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Muzeul londonez a creat deja sculpturi din argilă care îi reprezintă pe republicanul Donald Trump şi rivala sa democrată, Hillary Clinton, înainte de alegerile prezidenţiale americane, care au avut loc marţi.

Donald Trump la muzeul Madame Tussauds din Londra (Foto: Facebook)
Donald Trump la muzeul Madame Tussauds din Londra (Foto: Facebook)

Statuile finale, care vor fi realizate din ceară, vor fi prezentate oficial înainte de ceremonia de învestire a lui Donald Trump, ce va avea loc pe 20 ianuarie.

Pe pagina sa de Facebook, muzeul Madame Tussauds din Londra a publicat joi o fotografie şi o înregistrare video ce prezintă capul statuii din ceară care îl reprezintă pe Donald Trump, căruia reprezentanţii muzeului încep să îi ataşeze meşe blonde, pentru a imita cât mai bine celebra coafură a politicianului american.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.