Un tip de molie ce prezintă la nivelul capului o ”coafură” uşor de recunoscut, ce pare a fi alcătuită din ”bucle blonde”, a devenit prima specie de pe Terra ce a primit numele lui Donald Trump, care va deveni în mod oficial, vineri, cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Molia, denumită Neopalpa donaldtrumpi, a fost descoperită în California de cercetătorul Vazrick Nazari din Ottawa, Canada.

Numele se inspiră dintr-un element morfologic ieşit din comun, câteva ”bucle blonde” de la nivelul capului, ce au fost asemănate cu celebra coafură a lui Donald Trump.

Nouă specii de vieţuitoare au fost denumită după preşedintele Barack Obama în timpul celor două mandate prezidenţiale ale acestuia.

Noua specie de molie, ale cărei aripi au o anvergură de doar un centimetru, este nativă din sudul Californiei şi din regiunea mexicană Baja California.

Cercetătorul Vazrick Nazari speră că descoperirea ei îl va inspira pe Donald Trump, pentru ca viitorul preşedinte american să prioritizeze chestiunile ecologiste pe agenda de lucru din timpul mandatului său.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.