O nouă atracţie pentru turişti şi constănţeni a fost inaugurată, vineri seară, în apropierea Cazinoului din Constanţa. Este vorba de o roată panoramică botezată “Tomis Eye” care se află în zona Poarta 1, de la înălţimea căreia pot fi văzute Cazinoul, faleza, o parte din port sau marea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa, Diana Sobaru, a declarat că roata panoramică ~Tomis Eye” a fost inaugurată vineri sear[, iar constănţenii şi turiştii sunt aşteptaţi să admire oraşul de la o înălţime de 36 de metri.

“Această roată a fost inaugurată, este funcţionată, deja lumea s-a urcat în cele 26 de cabine şi admiră peisajul fantastic. Are 36 de metri înălţime, 26 de cabine dintre care una VIP şi sunt şi cabine pentru persoane cu dizabilităţi”, a afirmat purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa.

Diana Sobaru a precizat că această roată, amplasată în zona Poarta 1 a fost pusă în funcţiune în opt zile. Ea a mai afirmat că toate cabinele sunt spaţioase şi se respectă normele de distanţare, în sensul că într-o cabină pot intra membri unei familii, iar cazul în care sunt mai mulţi prieteni, atunci aceştia intră câte unul în câte o cabină.  

Purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanţa a mai declarat că elevii de nota 10 şi persoanele cu dizabilităţi au intrare gratuită, iar pensionarii beneficiază de o reducere de 50 la sută, preţul unui bilet întreg fiind de 20 de lei.

De la înălţimea roţii panoramice pot fi admirate Cazinoul, faleza, marea şi o parte din port.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.