O reclamă luminoasă din clubul Whisky A Go Go din Los Angeles a fost vândută miercuri pentru 48.300 de dolari la o licitaţie care a avut loc în Maine, scrie The Washington Post.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reclama măsoară 4 metri, iar cu litere roz este scris ”The Whiskey”. Saco River Auction Co. a achiziţionat inedita piesă care a făcut parte din istoria rock ‘n’ roll dintr-un depozit. 

Troy Thibodeau, care a condus licitaţia, a precizat că cel care a cumpărat obiectul nu a dorit să fie identificat.

Reclama luminoasă a fost amplasată în clubul californian în perioada anilor 1980 - 1990. A fost înlocuită în 2004 cu un semn care titra numele complet al clubului: Whisky a Go Go.

Clubul Whisky a Go Go a fost înfiinţat în 1964, iar pe scena sa au urcat formaţii precum The Doors, Van Morrison şi Them, Cliff Burton (Metallica), Frank Zappa şi Soundgarden. Clubul a primit recunoaşterea Rock and Roll Hall of Fame în 2006.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.