O pagină dintr-un volum „Spider-Man” din 1984 a fost vândută joi la o licitaţie din Dallas pentru suma record de 3,36 de milioane de dolari, potrivit Associated Press.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pagina cu numărul 25 din „Secret Wars No. 8” a Marvel Comics cu grafica lui Mike Zeck îl prezintă pentru prima dată pe Spider-Man în costum negru. Acest costum a dus la apariţia personajului Venom.

Licitaţia, care a pornit de la 330.000 de dolari, a avut loc în debutul evenimentului de patru zile din Dallas al Heritage Auctions dedicat benzilor desenate.

Recordul anterior pentru o pagină de interior a unui volum american de benzi desenate a fost de 657.250 de dolari pentru grafica dintr-o ediţie „The Incredible Hulk” din 1974, în care apare primul indiciu legat de personajul Wolverine.

Tot joi, una dintre copiile volumului de debut „Superman”, „Action Comics No. 1”, a fost vândută pentru 3,18 milioane de dolari, devenind una dintre cele mai scumpe astfel de volume licitate vreodată.

Identitatea cumpărătorilor nu a fost dezvăluită.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.