O nouă versiune a musicalului ”Hello, Dolly!”, un spectacol care marchează revenirea pe Broadway a legendarei actriţe americane Bette Midler, a intrat în istorie, doborând recordul de bilete vândute într-o singură zi la un teatru din New York, informează site-ul revistei People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu vânzări de bilete care au atins cifra de 9.082.496 într-o zi din weekendul trecut, noua versiune a musicalului ”Hello, Dolly!” a stabilit un nou record în istoria de pe Broadway, devenind show-ul cu cele mai multe bilete achiziţionate de public în prima zi în care acestea au fost puse în vânzare.

”Suntem încântaţi de interesul uluitor manifestat faţă de «Hello, Dolly!» de cumpărătorii de bilete. Combinaţia dintre renumele acestui show şi prezenţa în distribuţie a actriţei Bette Midler s-a dovedit irezistibilă pentru iubitorii de teatru”, au declarat Philip J. Smith şi Robert E. Wankel, directorul respectiv preşedintele The Schubert Organization, într-o declaraţie pentru revista People. 

Bette Midler va interpreta rolul principal în acest musical realizat de Michael Stewart şi Jerry Herman, ce spune povestea unei femei băgăcioase, care joacă rolul unei peţitoare pentru un bărbat ”morocănos” şi ”pe jumătate milionar”. Spectacolul iniţial a avut premiera pe Broadway în 1964 şi a câştigat 10 premii Tony, inclusiv la categoria ”cel mai bun musical”.

O serie de repetiţii cu public ale musicalului ”Hello, Dolly!” sunt programate începând din 15 martie 2017 la The Schubert Theatre din New York. Spectacolul va avea premiera pe 20 aprilie 2017.

Bette Midler, născută pe 1 decembrie 1945, este o cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi scenaristă, considerată o legendă a industriei de divertisment americane. Într-o carieră care se întinde pe durata a peste cinci decenii, vedeta americană a câştigat trei premii Grammy, patru Globuri de Aur, trei Primetime Emmy Awards, un premiu Tony şi a fost nominalizată de două ori la premiile Oscar. Albumele sale s-au vândut în peste 35 de milioane de copii pe plan mondial.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.