Compania Mattel a anunţat lansarea unei păpuşi Barbie de colecţie inspirată de personajul Ziggy Stardust al lui David Bowie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Barbie as Bowie” este îmbrăcată asemănător alter ego-ului creat de muzician în anii 1970, vestimentaţie completată de o pereche de cizme roşii.

Noua păpusă a fost creată în parteneriat cu David Bowie Archive.

Ea costă 40 de lire sterline.

David Bowie, compozitor, cântăreţ şi actor, a murit din cauza unui cancer hepatic pe 10 ianuarie 2016, la două zile după ce îşi lansase cel de-al 25-lea album, intitulat „Blackstar”.

David Bowie, născut pe 8 ianuarie 1947, la Londra, a fost cântăreţ, compozitor şi producător. El a fost recompensat cu două premii Grammy, iar albumele sale au fost vândute în peste 140 de milioane de copii pe plan mondial.

Activ pe parcursul a cinci decenii, frecvent reinventându-şi stilul muzical, David Bowie este considerat un influent inovator, în special datorită lucrărilor sale din anii '70. Cântăreţul britanic s-a inspirat dintr-o vastă paletă de domenii, în special din artă, filosofie şi literatură.

David Bowie a fost căsătorit cu Angie Barnett în perioada 1970 - 1980 şi cu modelul Iman, din anul 1992 şi până la moartea lui.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.