O miniserie de benzi desenate ce vor fi dedicate personajului Felix Leiter, partenerului american al spionului James Bond, va fi lansată în 2017 sub titlul ”James Bond: Felix Leiter”, informează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deşi îl ajută pe James Bond de câteva decenii bune, americanul Felix Leiter, colaborator ocazional al agentului 007, va avea parte de propriul spin-off derivat din franciza ”James Bond”.

Acest personaj, prezentat în premieră în romanul ”Casino Royale”, publicat de Ian Fleming în 1953, sub forma unui agent CIA, a apărut apoi pe parcursul deceniilor atât în cărţile, cât şi în filmele cu James Bond. 

Noua serie de benzi desenate oglindeşte evoluţia pe care o are acest personaj şi în romanele francizei literare ”James Bond” - Felix Leiter nu mai lucrează pentru CIA, ci este agent în rezervă, după ce şi-a pierdut o mână şi un picior în timpul unei misiuni, şi lucrează ca un întreprinzător independent.

Miniseria de benzi desenate va prezenta aventurile prin care Felix Leiter va trece în timp ce se află în Japonia, după ce descurcă iţele unor intrigi mortale şi se reîntâlneşte cu o frumoasă spioană din Rusia.

Ilustrate de Aaron Campbell şi scrise de James Robinson, revistele din noua serie de benzi desenate ”James Bond: Felix Leiter”, publicate de Dynamite Entertainment, vor fi lansate atât în format digital, cât şi în format print în ianuarie 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.