O iurtă portabilă de 8.300 de dolari şi pandantivul ”Crazy Cat Lady”, în valoare de 6.850 de dolari, se numără printre cadourile de Crăciun sugerate de Gwyneth Paltrow cititorilor Goop.com, site-ul de lifestyle, pe care vedeta americană l-a lansat în septembrie 2008.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gwyneth Paltrow nu este ca toată lumea şi a dovedit acest lucru, spun jurnaliştii de la 20minutes.fr. Vedeta americană a publicat o listă cu sugestii de cadouri pentru Crăciun pe site-ul ei de lifestyle, Goop.com, iar mulţi dintre vizitatorii site-ului au rămas stupefiaţi atunci când au văzut preţurile acelor produse.

Acea listă de sugestii a fost publicată în secţiunea ”Ridiculous but awesome” (”Ridicul dar minunat”) a site-ului Goop.com. Dacă vizitatorilor site-ului le lipseşte inspiraţia pentru cadourile de Crăciun, actriţa le propune o iurtă portabilă El Cosmico, în valoare de 8.300 de dolari. 

FOTO: www.ecprovisionco.com
FOTO: www.ecprovisionco.com

Pentru cei cărora nu le place să călătorească, vedeta recomandă colecţia de viniluri a lui Dennis Hopper. Singurul inconvenient: colecţia este estimată la 160.000 de dolari.

FOTO: goop.com
FOTO: goop.com

Pasionaţii de desen vor putea să achiziţioneze biroul portativ semnat de Gerstner & Ross MacDonald, estimat la 1.850 de dolari. 

Iubitorii băilor de aburi vor putea să îşi cumpere o saună personală, la fel ca aceea pe Gwyneth Paltrow a achiziţionat-o de la Clearlight contra sumei de 2.295 de dolari.

Printre produsele cu preţuri sub 1.000 de dolari recomandate de vedeta americană se află o cafetieră Barisieur, disponibilă pe site-ul Indiegogo contra sumei de 299 de dolari.

După cafea, vizitatorilor site-ului Goop.com li se aminteşte că trebuie să se spele pe dinţi. Gwyneth le propune şi în acest domeniu ”cadoul perfect”: pasta de dinţi Theodent, disponibilă la preţul de 120 de dolari.

Pasionaţii de drumeţii montane vor putea să cumpere rucsacul Jetpack Bag de la Dual Pack, cu preţul de 399 de dolari.

Cel mai ieftin produs recomandat de Gwyneth Paltrow, disponibil la 28 de dolari, este un suport portabil de vinuri, Vinnibag, produs de compania Ellesco.

Gwyneth Paltrow, născută pe 27 septembrie 1972, a devenit cunoscută după ce a jucat în filmul ”Seven” (1995), în care l-a avut partener pe Brad Pitt. După rolurile din comedia romantică ”Dincolo de uşi/ Sliding Doors” (1998) şi thrillerul ”O crimă perfectă/ A Perfect Murder” (1998), Gwyneth Paltrow a devenit celebră pe plan mondial graţie rolului din ”Shakespeare îndrăgostit/ Shakespeare in Love” (1998), care i-a adus premiul Oscar şi Globul de Aur. S-a remarcat apoi în filme precum ”Talentatul domn Ripley/ The Talented Mr. Ripley” (1999), ”O familie genială/ The Royal Tenenbaums” (2001), ”Uşuraticul/ Shallow Hal” (2001) şi ”Dovada/ Proof” (2005). Din 2008, actriţa americană interpretează rolul Pepper Potts, asistenta şi iubita personajului Iron Man din francizele cinematografice ”Iron Man” şi ”The Avengers”.

Actriţa americană şi-a lansat în septembrie 2008 propriul site de lifestyle, Goop.com, unde publică frecvent sfaturi de viaţă, reţete culinare, opinii despre modă şi promovează diverse produse naturale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.