„Don’t Let Him Fool Ya”, înregistrată de Prince în 1982, a fost lansată vineri de Prince Estate şi Warner Records, urmând să facă parte din ediţia deluxe a albumului „1999”, ce urmează să apară pe 29 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceasta este a treia compoziţie lansată de pe viitorul album, potrivit Variety.

Piesa a fost înregistrată în studioul din casa lui Prince din Minnesota, împreună cu inginerul Don Batts. 

Ca majoritatea înregistrărilor incluse pe noua ediţie a „1999” - care cuprinde 23 de piese de studio nelansate până acum - fiecare parte din „Don’t Let Him Fool Ya” a fost înregistrată de artist: basul, tobele, chitarele, clapele şi vocea.

Albumul va fi disponibil în multiple formate. Pe lângă compoziţiile inedite înregistrate între noiembrie 1981 şi ianuarie 1983, va include un concert live integral din Detroit, care a avut loc pe 30 noiembrie 1982, parte a turneului „1999”. Seturile în firmat CD şi vinil vor include un DVD cu alt concert care nu a mai fost lansat până acum, filmat în 29 decembrie 1982, la Houston.

Prince, unul dintre cei mai prolifici muzicieni din toate timpurile, a murit pe 21 aprilie 2016, la vârsta de 57 de ani, ca urmare a unei supradoze accidentale cu medicamente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.