O fostă casă a actorului Cary Grant, localizată în Santa Monica, unde compozitorul Irving Berlin îşi petrecea vacanţele şi îl invita pe George Gershwin pentru a susţine concerte, va fi scoasă la vânzare pentru 12 milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aflată pe coastă, proprietatea de aproximativ 1.600 de metri pătraţi se află pe un teren de 3.500 de metri pătraţi, potrivit The Hollywood Reporter. Casa a fost deţinută de Cary Grant şi de prietenul său Randolph Scott, despre care se zvonea că ar forma un cuplu.

Casa a fost construită în 1930 pentru actriţa Norma Talmadge, de arhitectul Paul R. Crawley, şi, potrivit actualului proprietar, Jennifer Diener, singura schimbare importantă făcută a reprezentat-o construirea unui garaj. „Tot ce este în casă este original, chiar şi lămpile de pe pereţi şi candelabrele”, a spus Diener, care a cumpărat casa împreună cu soţul ei în urmă cu 38 de ani.

Din curte, oaspeţii ajung într-un foaier cu o scară circulară care duce spre sufragerie şi restul casei - un dining, cinci dormitoare, mai multe camere pentru diverse activităţi şi o bucătărie. Grădina din spatele casei are o piscină şi un teren de tenis, precum şi un ponton.

În casa cu două etaje au mai locuit, pentru scurte perioade, mogulul Howard Hughes, actorul Brian Aherne şi soţia lui, actriţa Joan Fontaine. Între invitaţii cuplului s-a numărat prinţesa Grace Kelly.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.