O firmă de curierat care lucrează pentru Amazon i-a plătit actriţei Liz Hurley factura la veterinar după ce un şofer a accidentat câinele vedetei, scrie The Telegraph.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hector, labradorul în vârstă de 2 ani al lui Hurley, a fost rănit grav în accidentul care a avut loc în luna decembrie pe domeniul ei din Herefordshire.

După nouă luni, în care animalul s-a recuperat după ce un picior i-a fost rupt şi i-a cedat un plămân, compania de curierat angajată de Amazon a fost de acord să plătească costurile de îngrijire de 2.000 de lire sterline.

Accidentul a avut loc pe când vedeta britanică nu se afla pe proprietate, ci doar sora ei, care a spus că Liz Hurley a fost „devastată” de veste.

Katie Hurley a precizat că duba rula cu viteză prea mare pentru un drum privat.

Un purtător de cuvânt al Amazon a transmis: „Acest incident nu reflectă standardele noastre înalte pentru mulţumirea clientului şi ne vom asigura că va fi rezolvat spre deplina satisfacţie a clientului”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.