„Lazzaro cel fericit/ Lazzaro felice”, scris şi regizat de Alice Rohrwacher şi premiat la Festivalul de la Cannes pentru scenariu, filmul horror „Ape ucigaşe/ Crawl”, de Alexandre Aja, şi comedia „Hai că încă putem!/ Poms”, cu Diane Keaton în rol principal, sunt premierele acestui weekend în cinematografele româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul lui Rohrwacher spune povestea întâlnirii dintre Lazzaro, un tânăr ţăran atât de binevoitor încât de multe ori este confundat cu un om fără de minte, şi Tancredi, un tânăr nobil, care suferă din cauza imaginaţiei sale. Ei trăiesc în satul Inviolata. Legătura lor devine şi mai puternică atunci când Tancredi îi cere lui Lazzaro să îl ajute să îşi pună la cale propria răpire.

Din distribuţie fac parte Adriano Tardiolo, Luca Chikovani, Alba Rohrwacher, Agnese Graziani, Tommaso Ragno, Sergi Lopez, Natalino Balasso, Gala Othero Winter, David Bennent şi Nicoletta Braschi.

„Crawl”
„Crawl”

Acţiunea filmului horror „Crawl” are loc în timpul unui uragan de categorie 5, când o femeie încearcă să îşi salveze tatăl şi ajunge să fie prinsă într-o casă inundată, fiind nevoită să lupte cu aligatorii. Din distribuţie fac parte Kaya Scodelario şi Barry Pepper.

„Poms”
„Poms”

În comedia „Poms”, regizată de Zara Hayes, Diane Keaton este Martha, o femeie trecută de mult de prima tinereţe, care decide să se mute într-o restrânsă comunitate de pensionari pentru mai multă linişte şi odihnă. După ce se împrieteneşte cu câteva vecine, şi la insistenţele lor, înfiinţează o trupă de majorete de vârstă a treia. Împreună cu Sheryl (Jacki Weaver), Olive (Pam Grier) şi Alice (Rhea Perlman) se antrenează intens pentru a participa la un concurs, demonstrând astfel că nu e niciodată prea târziu să-ţi urmezi visurile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.