O continuare a filmului biografic „Rocketman”, despre muzicianul britanic Elton John, este în lucru şi e posibil ca ea să fie lansată de Netflix.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit The Sun, continuarea ar lua forma unui documentar, în care vor fi incluse imagini din timpul filmărilor la lungmetrajul original.

Cu titlul posibil „The Pillars Of Hercules”, inspirat de al doilea prenume al lui Elton John, el ar acoperi turneele întreprinse pe muzician în anii 1970 şi imagini inedite cu el şi John Lennon. 

Acesta este un proiect al chitaristului Davey Johnstone, care lucrează la el de câţiva ani. Johnstone s-a oprit la un moment dat, pentru a nu se suprapune cu lansarea lungmetrajului, care a avut loc la Festivalul de la Cannes.

O sursă a declarat că noul film va include „poveşti din interiorul Elton John Band care nu au fost arătate în «Rocketman»” şi că Johnstone are aprobarea lui Elton John şi a soţului lui, David Furnish.

Johnstone a precizat într-un interviu acordat podcastului Greatest Music Of All Time că filmul va fi gata undeva în luna aprilie.

„A existat mult interes din diverse surse”, a spus el despre lansare, fără a da mai multe detalii.

Filmul „Rocketman”, cu Taron Egerton în rol principal, a fost regizat de Dexter Fletcher, iar Elton John a fost producător executiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.