O companie japoneză a adoptat şi găzduieşte 9 pisici în birourile sale pentru a creşte productivitatea şi pentru a reduce stresul angajaţilor, scrie World Of Buzz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din cauza spaţiilor mici de locuire din Tokyo, mulţi proprietari interzic chiriaşilor să deţină animale de companie. Astfel, numeroşi câini şi pisici se găsesc pe străzi. Localnicii sunt nefericiţi din acest motiv şi se văd nevoiţi să viziteze frecvent aşa-numitele cafenele pentru pisici.

Ferry Corporation, cu sediul în capitala japoneză, a decis să „angajeze” pisicile, datorită cărora salariaţii au început să comunice mai mult unii cu ceilalţi şi tensiunile au scăzut.

În plus, angajaţii sunt încurajaţi să îşi aducă animalele de companie la serviciu, în cazul în care nu au cu cine să le lase acasă, iar compania plăteşte 42 de dolari pe luni oricui are o pisică.

Totuşi, patrupedele cauzează şi neplăceri - rod cablurile şi rup hârtii -, dar compania este pregătită să facă faţă acestor mici provocări.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.