Vanessa Marcotte, o angajată a grupului Google, a fost descoperită decedată în New York la vârsta de 27 de ani, iar poliţia americană a anunţat că va investiga acest caz ca pe o posibilă crimă, informează independent.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vanessa Marcotte a fost descoperită decedată duminică seară, la o distanţă de aproximativ 800 de metri faţă de casa mamei sale din Princeton, în statul Massachusetts, unde venise într-o vizită de un weekend. Marcotte a fost văzută pentru ultima dată duminică după-amiază, în jurul orei locale 13.00, când a ieşit din casa mamei sale pentru a face jogging.

Poliţiştii din Princeton au descoperit trupul neînsufleţit al victimei într-o regiune împădurită, la ora locală 20.10, precizează Boston Globe.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Autorităţile au deschis o anchetă, însă nu ştiu dacă acest caz reprezintă o crimă comisă din întâmplare, a precizat Joseph Early Jr., procurorul general din Worchester County, într-o conferinţă de presă organizată luni.

Potrivit fotografiilor şi informaţiilor pe care le-a publicat de-a lungul anilor pe contul ei de pe Instagram, Vanessa Marcotte iubirea oceanul, plajele, oraşul Boston şi echipa de fotbal american New England Patriots.

Ea a absolvit Universitatea Boston în 2011, a locuit în acel oraş timp de câţiva ani şi a lucrat apoi pentru WordStream, o companie de publicitate online, şi Vistaprint. În ianuarie 2015, a devenit health-care account manager al filialei din New York a grupului Google.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.