Noul film de animaţie muzicală „Vaiana 2", creat de Walt Disney Animation Studios, va fi lansat pe marile ecrane în 27 noiembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce primeşte un apel neaşteptat de la strămoşii ei, Vaiana se află în faţa unei misiuni epice: navigarea către mările îndepărtate ale Oceaniei, pentru a explora apele periculoase şi de mult pierdute. 

Continuarea lungmetrajului animat din 2016, nominalizat la Premiile Oscar, va fi o aventură muzicală animată cu totul nouă, a anunţat directorul executiv al Disney Bob Iger. „Vaiana continuă să fie o franciză extrem de populară", a spus Iger. „Aşteptăm cu nerăbdare să continuăm povestea eroinei şi a lui Maui, odată cu lansarea filmului 'Vaiana 2', în cinematografe din noiembrie”. 

În regia lui Dave Derrick Jr. şi cu muzica semnată de laureatele premiului Grammy, Abigail Barlow şi Emily Bear, împreună cu nominalizatul la premiul Grammy, Opetaia Foa'i, şi câştigătorul a trei premii Grammy, Mark Mancina, „Vaiana 2" va avea premiera în cinematografe în 27 noiembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.