Noi imagini din filmul francez "Jeanne du Barry" au fost prezentate marţi de distribuitorul Le Pacte. Johnny Depp apare aici în costumul lui Louis XV alături de Maïwenn, regizoare şi actriţă principală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acesta va fi primul lungmetraj al actorului american de la procesul ultra mediatizat cu fosta sa soţie Amber Heard, care l-a acuzat de agresiuni conjugale. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Première (@premierefr)

Jeanne du Barry a fost favorita regelui Louis XV, care a domnit în Franţa începând cu anul 1715 şi până la moartea sa în 1774. Şi ea a murit ghilotinată. 

Cele trei fotografii publicate de revista Première le înfăţişează pe cele două personaje îmbrăţişate, unul în faţa celuilalt în faţa curţii de la Versailles, a treia fiind un portret cu Johnny Depp în costumul său de rege. 

"Jeanne du Barry" marchează revenirea lui Johnny Depp pe marele ecran după câţiva ani departe de platourile de filmare, din cauza păroblemelor legale. Acestea au atins punctul culminant în primăvară, cu un proces ultra mediatizat împotriva fostei sale soţii Amber Heard.

Plângerea lui Johnny Depp, aflată la originea acestui proces pentru defăimare, se referea la publicarea unui articol, din 2018 în The Washington Post, în care Amber Heard susţinea că a fost victima violenţei domestice, fără însă a-l cita pe fostul ei soţ.

Data lansării filmului "Jeanne du Barry", aşteptată anul acesta, nu a fost încă anunţată. Johnny Depp şi Maïwenn le vor da replica lui Pierre Richard, Benjamin Lavernhe, Noémie Lvovsky sau chiar lui Melvil Poupaud.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.