Trupa Nirvana şi Courtney Love i-au adus omagii lui Kurt Cobain, la împlinirea a 24 de ani de la moartea artistului, care s-a sinucis pe 5 aprilie 1994, în locuinţa sa din Seattle, la vârsta de 27 de ani, scrie nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Universul se frânge în această zi, pentru acei ochi albaştri. Ne lipseşti”, a scris, joi, pe Twitter, Courtney Love, văduva lui Kurt Cobain, care a publicat şi o imagine cu artistul, alături de fiica lor, Frances Bean.

Nirvana a publicat, de asemenea, un mesaj pe Twitter - „Ne lipseşti”, alături de o fotografie cu Cobain.

Frances Bean Cobain a publicat un videoclip pe Instagram, joi, prezentând prima sa melodie originală. Însă, ulterior, videoclipul a fost şters.

Kurt Cobain (20 februarie 1967 - 5 aprilie 1994) a fost solistul formaţiei grunge Nirvana, pe care a fondat-o împreună cu Krist Novoselić, în 1987, în Aberdeen. Trupa s-a stabilit mai târziu în Seattle, iar în 1990, toboşarul Dave Grohl s-a alăturat celor doi membri fondatori. Nirvana a lansat trei albume de studio – „Bleach” (1989), „Nevermind” (1991) şi „In Utero” (1993) - şi a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame, în 2014. Kurt Cobain a fost căsătorit cu interpreta şi actriţa Courtney Love, timp de doi ani, şi au avut împreună o fiică, Frances Bean Cobain.

Pe 8 aprilie 1994, Kurt Cobain a fost găsit mort în casa sa din Seattle. Analizele au determinat că moartea sa a survenit, cu trei zile înainte, prin împuşcare, iar arma şi un bilet de adio au fost găsite la faţa locului.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.